Trilobite Omnia black
| Kategória: | Dámske |
|---|
POPIS PRODUKTU
Predná časť z mimoriadne odolného TRI-STRETCHER denimu a zadná časť z pružnej TRI-STRETCHER tkaninyzaručujú maximálne pohodlie aj pri dlhých cestách. Nohavice sa výborne prispôsobia postave.
Ochranné vlastnosti:
-
zloženie – predná strana TRI-STRETCHER denim obsahujúci Dyneemu, zadná strana 100 % TRI-STRETCHER Fabric
-
súčasťou sú kolenné a bočné chrániče CE LEVEL 2
-
kolenné chrániče CE LEVEL 2 je možné posúvať do strán a nastavovať na potrebnú výšku
-
kapsa na chránič kostrče (možno dokúpiť samostatne)
-
homologácia AA podľa EN 17092:3-2020
-
trojité švy
-
jednovrstvové prevedenie
-
2 predné a 2 zadné vrecká
-
2 vrecká na mince + skryté zadné vrecko
-
extra vrecká na zips na stehnách
-
strečové panely v spodnej časti nohavice
TRI-STRETCHER® PRO 2.0 denim
Úplne nové zloženie džínsoviny, ktorá kombinuje Dyneemu, elastan, nylon a bavlnu. Je veľmi ľahká, priedušná, flexibilná a zároveň mimoriadne odolná voči oderu a pretrhnutiu.
Dyneema® pozostáva z kombinácie polyetylénových vlákien a bavlny. Dyneemová priadza je založená na polyetyléne s ultra vysokou molekulovou hmotnosťou, vyrábanom špeciálnym procesom spriadania. Výsledkom je vlákno s extrémne vysokou úrovňou kryštalinity a s týmito vlastnosťami:
-
Extrémna pevnosť v ťahu – čím vyšší podiel Dyneemy džínsovina obsahuje, tým väčšia je jej odolnosť a tým ťažšie ju prerezať alebo poškodiť. Je dokázané, že môže byť až 15× pevnejšia než oceľ.
-
Vysoká odolnosť voči prerezaniu – džínsovina s 5–10 % Dyneemy bude citeľne pevnejšia a odolnejšia než bežná látka.
-
Odolnosť voči oderu – aj polovičné množstvo Dyneemy zvyšuje odolnosť jednovrstvovej motocyklovej džínsoviny s aramidom až o 70 %.
-
Odolnosť voči chemikáliám – hoci je Dyneema® odolná voči väčšine chemikálií, neodporúča sa látku bieliť ani chemicky čistiť, aby sa zachovala jej dlhá životnosť.
-
Citlivosť na teplo – Dyneema® sa topí pri 140–144 °C, preto látku nevystavujte teplotám nad 130 °C. Odporúča sa žehliť pri max. 110 °C a sušiť na nízkej teplote.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
